Velkommen til A.C.E Xpress midt i Spydeberg sentrum!

Velkommen til A.C.E Xpress midt i Spydeberg sentrum!

– Vi tenkte på å åpne et treningssenter i Spydeberg en god stund. Vi har fire sentre i omliggende område, og A.C.E Xpress er veldig riktig plassert i forhold til disse. Vi så på både befolkning og vekst i Spydeberg. I tillegg var dette veldig bra lokalet på 600 m2 i sentrum ledig, der det tidligere var matbutikk. Bra plassert, akkurat i riktig størrelse og med muligheter for å utvide med 150 m2 senere. Åpning var 15. juni 2020 og vi utvidet allerede 17. november 2022. A.C.E Xpress er, som navnet tilsier, et ekspress-senter, men vi tilbyr også personlig trening. Her er det bra muligheter for egentrening, ikke noe gruppetrening i første omgang, men det er ikke umulig at vi øker med dette senere. Senteret bemannes på kveldstid mandag til torsdag og litt i helgene. Fra 2023 har flere fysioterapeuter fått behandlingssted ved senteret.

– Våre fire andre treningssentre har medlemmer fordelt på et senter i Askim, to i Ås og ett i Ski – alle svært ulike til tross for samme eierskap. På A.C.E Racket & Treningssenter i Askim har vi et unikt tilbud med Padel-tennis, Squash og klatrevegg, i tillegg variert utvalg av saltimer, spinning, ro- og løpetimer, og et flott lekeland for barn. Du kan også trene med CrossFit Askim eller Indre Østfold Bokseklubb på senteret, og vi har fysioterapeuter og naprapat. På Ås fysioterapi og treningssenter tilbys over 100 saltimer hver uke, i tillegg til Squash, trening med Ås Karateklubb, og her har vi syv fysioterapeuter. Xpress Performance avdelingen i Ås har klatrevegg og trening med Ås Kampsport. Her holder naprapat, osteopat og akepunktør til. På S.P.A.R.T.A i Ski har vi Norges råeste treningssenter med det beste utstyr innen styrketrening. I tillegg tilbys styrke- og spinningtimer, og du kan trene med Ski Kampsport Klubb. På hvert område har vi klart å skape riktige produkter. Det kan godt fungere for noen å være like, men det som fungerer best for oss er hva som er riktig.

– I mars 2024 åpner vi dørene til enda et A.C.E Xpress treningssenter som er noe større enn A.C.E Xpress i Spydeberg. Det ligger på togstasjonen i Mysen sentrum! 

– Vi har en gradert medlemskapsmodell. Medlemmene betaler for det de bruker, noe som er logisk for alle. Velkommen og god trening!

Mvh
Roddy McLeod & Thorbjørn Berger


Se våre medlemskap for å trene på 1 – 2 – 3 – 4 – 5 – 6 sentre!

LIKER DU TRENINGSVARIASJON?

•I Spydeberg – egentrening på A.C.E Xpress!
•I Mysen – egentrening på A.C.E Xpress!
•I Askim finner du det unike og enorme A.C.E Racket & Treningssenter!
•På Ås fysioterapi og treningssenter har vi bl.a. over 100 saltimer i uka, og Xpress Performance avdeling i Ås har egentrening, kampsport og klatring.
S.P.A.R.T.A treningssenter i Ski er kåret til Norges råeste treningssenter!


A.C.E XPRESS STÅR FOR ET DOPFRITT TRENINGSSENTER

Vi krever at medlemmene er fri for bruk av ulovlige midler. Medlemskapet til individer som bruker, besitter og/eller erverver ulovlige midler vil bli avsluttet umiddelbart.