Fysioterapi

Fysioterapi

På A.C.E Xpress finner du erfarne eksperter på muskler og skjelett. De behandler alt fra hodepine, ryggsmerte, hoftesmerte, knesmerter, skuldersmerter og mye mer. Du kan søke behandling hos både fysioterapeuter og naprapat som benytter massasje, muskeltøyninger, triggerpunktsbehandling, mobilisering og manipulasjon for å få bukt med forstyrrelser i bevegelsessystemet, i tillegg til at de veileder i trening og oppbygging.
Fysioterapi er en vitenskap knyttet til det medisinske fagfelt. Sentralt i faget er bevegelse. Faget kan beskrives som undersøkende, behandlende og forebyggende tiltak rettet mot bevegelsesapparatet. «Fysioterapeut» er en beskyttet tittel som krever autorisasjon fra Helsedirektoratet. For å få autorisasjon må man etter endt utdanning gjennomføre turnustjeneste. Fysioterapeutene som holder til på A.C.E har kommunal driftsavtale og refusjonsordning med Helfo.

______________________________

Terese Brustads Fysioterapi & Trening

Terese Brustad har jobbet som fysioterapeut, trener og instruktør siden 2004. Hun har fordypning og god erfaring innen idrettsmedisin, nevrologi, ortopedi og innen kompleks og langvarig smerte. Bakgrunnen hennes er blant annet bachelorgrad i Fysioterapi fra Høgskolen i Oslo (idag Storbyuniversitetet OsloMet) og mastergrad i Helsefagvitenskap fra Universitetet i Oslo der fokus var på langvarige smertetilstander og fysioterapi. Terese har også årsstudium i psykologi og erfaring med fysioterapi og psykiske plager. Som fysioterapeut er hun opptatt av evidensbasert praksis og en grundig undersøkelse før hun legger vekt på aktive tiltak i rehabilitering/opptrening. Terese har jobbet mange år med landslag i håndball og fotball, og hun har sertifiseringer og mye erfaring med gruppetrening innenfor flere treningsformer og sjangre.

Epost: storetessa@gmail.com

______________________________

Fysioterapeut Thea Kjærnes

Epost: theakjaernes.fysio@outlook.com

______________________________

Ønsker du å kontakte en behandler ved et av de treningssenterne våre? Ta direkte kontakt:

– Fysioterapeut eller naprapat ved A.C.E i Askim

– Fysioterapeut ved Ås fysioterapi og treningssenter

– Naprapat, Osteopat eller Akupunktør ved Xpress Performance i Ås