Personlig Trening

Personlig Trening

Vil du komme i form og virkelig se resultater av din trening? En Personlig Trener (PT) vil hjelpe deg å nå dine mål! Du vil få riktige verktøy for at DIN trening skal bli OPTIMAL!

• effektiv trening
• motivasjon
• kostholdsveiledning
• raskere resultater
• mer kunnskap
• sikrere trening

Trenger du VEILEDNING eller ønsker du PT TIME? Ta kontakt med en av våre trenere! 
GRATIS FØRSTE VEILEDNING! Sjekk at du får bekreftet timen din.


Kom i form med PT gruppe!
Ønsker du inspirasjon og motivasjon til en sunnere og bedre livsstil, til å trene hardere og få mer treningsresultater, til å gå ned i vekt? Vi tilbyr tett oppfølging i 13 uker på A.C.E i Askim! Kurset holdes på ettermiddag/kveldstid. Du vil få opplæring i ulike treningsmetoder og innføring i mobilitet og skadeforebygging. Trening to dager i uka. Forelesning i kostholdsveiledning 3 ganger ila kurset. Veiing/kroppsanalyse hvis ønsket.

Send epost for info og påmelding til noksnakk@coachsandvik.no


VÅRE PERSONLIGE TRENERE OG TRENINGSVEILEDERE

ANDERS SANDVIK

«NOK SNAKK!»

Anders brenner for å se deg nå dine mål. Ditt mål er hans fokus! Personlig Trener ved Akademiet for Personlig Trening (AFPT), er sertifisert ″CrossFit lvl1 Coach″ og ″Funksjonell-styrketrenings Coach″. Han har studert fysisk aktivitet og helse ved Norges idrettshøgskole (NIH) og er utdannet lærer. Forebyggende og helsefremmende fysisk aktivitet er sentralt i Anders sitt liv.
Han har selv drevet med CrossFit, vektløfting, discgolf og løping på høyt nasjonalt nivå.

Epost: booking@coachsandvik.no
Telefon: 45 29 49 13


RUDY SØLVBERG

″Vil du at ting skal gå lettere i hverdagen?

Rudy jobber hos TEAM PT. Han har Personlig Trener (PT) utdanning fra Akademiet for Personlig Trening (AFPT) i 2015 og har jobbet fulltid som PT siden 2017. Han liker å motivere folk og se deres fremgang. Det er nettopp derfor han stortrives med å jobbe som PT. Rudy hjelper deg med treningsteknikk og å kjenne på styrke du tidligere ikke har hatt. En bieffekt er at du blir mer robust og at du vil oppleve mestring i det å ta vare på din egen helse! Han har selv vært plaget av prolaps i ryggen og har derfor god kunnskap og erfaringer på dette feltet.

Book time på: teampt.no
Epost: rudy@teampt.no
Telefon: 99 44 51 52