Trening for barn og ungdom

Trening for barn og ungdom

Trening for barn er naturlig og sunt når det utføres korrekt og med lett belastning. Sett ditt barns helse først og tren SMART!

Vi har et variert treningstilbud for barn og ungdom. Junior Medlemskap inkluderer trening på 6 treningssentre. Her er våre barneaktiviteter:

Padel-skole (fra 9 år) med Smaalenene Padelklubb på A.C.E Racket & Treningssenter i Askim.
Boksing (fra 8 år) med IOBK på A.C.E Racket & Treningssenter i Askim.
Bokseskole (8-14 år) med SKK på S.P.A.R.T.A treningssenter.
Karate-skole (fra 6 år) med Ås Karateklubb på Ås fysioterapi og treningssenter i Ås.
Squash-skole (8-16 år) på Ås fysioterapi og treningssenter i Ås.
Klatring sammen med foresatt på Xpress Performance i Ås og A.C.E Racket & Treningssenter i Askim. Foresatt må være medlem, har tatt topptaukurs og kunne sikre.
Brasiliansk Jiu Jitsu (BJJ) Kids (10-13 år) med Ås Kampsport på Xpress Performance i Ås.

Treningspartier som settes opp kan variere noe med popularitet og tilgjengelig trener. Eventuelle klubbavgifter kommer i tillegg til Junior medlemskapet.


REGLER for barn under 12 år

MÅ være under oppsyn! Ingen barn på styrke/kondisjonsområder av sikkerhetmessige grunner! Barn kan spille Padel og Squash i Askim gratis sammen med foresatte som har A.C.E Gull medlemskap, eller spille dagtid (til 16:00) og helg sammen med foresatte som har A.C.E Bronze medlemskap. For å delta på organiserte barneaktiviteter (listet lenger opp) må barnet ha Junior medlemskap. Barn kan leke gratis i hele åpningstiden under tilsyn av foresatte som har A.C.E Gull medlemskap, eller leke dagtid (til 16:00) og helg under tilsyn av foresatte som har A.C.E Bronze medlemskap. Klatring er sammen med foresatt. Foresatt må være medlem, har tatt topptaukurs og kunne sikre.


REGLER for barn/ungdom 12-13 år

Det tegnes Junior medlemskap. Barnet/ungdommen må ha veiledningstime (gratis) med Personlig Trener (PT) og må følge programmet oppsatt av PT på foresattes ansvar. Kan trene med foresatte i hele åpningstiden eller alene i bemannet tidsrom.


REGLER for ungdom over 14 år

For ungdommen tegnes Junior medlemskap. Kan trene på egenhånd i hele åpningstiden. Frem til fylte 16 år må ungdommen følge treningsprogram oppsatt av Personlig Trener (PT) på foresattes ansvar.