Fysioterapi

Fysioterapi


SterkFysio – Terese Brustad

Terese Brustad har jobbet som fysioterapeut, trener og instruktør siden 2004. Hun har fordypning og god erfaring innen idrettsmedisin, nevrologi, ortopedi og innen kompleks og langvarig smerte. Bakgrunnen hennes er blant annet bachelorgrad i Fysioterapi fra Høgskolen i Oslo (idag Storbyuniversitetet OsloMet) og mastergrad i Helsefagvitenskap fra Universitetet i Oslo der fokus var på langvarige smertetilstander og fysioterapi. Terese har også årsstudium i psykologi og erfaring med fysioterapi og psykiske plager. Som fysioterapeut er hun opptatt av evidensbasert praksis og en grundig undersøkelse før hun legger vekt på aktive tiltak i rehabilitering/opptrening. Terese har jobbet mange år med landslag i håndball og fotball, og hun har sertifiseringer og mye erfaring med gruppetrening innenfor flere treningsformer og sjangre. Besøk gjerne SterkFysio sin hjemmeside: www.sterkfysio.no.

Telefon: 97 70 26 53
Epost: terese@sterkfysio.no


SterkFysio – Thea Kjærnes

Thea er utdannet fysioterapeut ved OsloMET, samt Personlig Trener (PT), kostholdsveileder og Coach gjennom Akademiet For Personlig Trening (AFPT). Hun har flere års erfaring fra både treningsbransjen og kommunal- og privat praksis. Hun har mange sertifiseringer og opparbeidet seg mye erfaring og kompetanse innenfor mange ulike områder (barn, psykisk helse, idrettsfysioterapi, muskel-/skjelettsmerter, ortopedi, onkologi/kreft, hjerte/lunge, nevrologi og graviditet/kvinnehelse). Thea er lidenskapelig opptatt av helse, fysisk aktivitet og trening, og sammenhengen mellom kropp og psyke. Hun brenner for forebyggende- og helsefremmende arbeid og en aktiv tilnærming i sin behandling. Hun er samtidig nøye og opptatt av å holde seg faglig oppdatert og drive evidensbasert. Hun vektlegger alltid en grundig undersøkelse som grunnlag for videre oppfølging/behandling. Thea har selv alltid vært en aktiv- og idrettsglad jente, som har trent variert gjennom hele livet. Hun satset fotball tidligere, men driver nå aktivt både som Coach og utøver innenfor CrossFit, Hun er opptatt av at trening skal være funksjonelt, bidra til mestring og glede, samt gjøre deg sterkere og i bedre form. Hun er samtidig interessert i å se den enkelte og tilpasse så treningen passer deg og dine mål. Hun ønsker at DU som kunde skal kunne pushe grenser, oppleve progresjon, mestring, og samtidig vite hva- og hvorfor du gjør det du gjør! Teknikk og kvalitet vektlegges derfor alltid høyt hos henne. Besøk gjerne SterkFysio sin hjemmeside: www.sterkfysio.no.

Har du spørsmål eller ønsker en time – ta kontakt.

Telefon: 47 60 75 80
Epost: thea@sterkfysio.no


Fysioterapi…

…er en vitenskap knyttet til det medisinske fagfelt. Sentralt i faget er bevegelse. Faget kan beskrives som undersøkende, behandlende og forebyggende tiltak rettet mot bevegelsesapparatet. «Fysioterapeut» er en beskyttet tittel som krever autorisasjon fra Helsedirektoratet. For å få autorisasjon må man etter endt utdanning gjennomføre turnustjeneste. Fysioterapeutene som holder til på A.C.E har kommunal driftsavtale og refusjonsordning med Helfo.

Ønsker du å kontakte en behandler ved noen av de andre treningssenterne våre i Indre Østfold og Follo? Her er en oversikt: